RÉSZEK
Merj álmodni || DARETODREAM-TH.BLOGSPOT.COM - Képek, interjúk, vidók, történetek, és a rólunk...|





Eltűntnek nyilvánítva?
időpont: 17:45
comment here |0
Szerkesztő: Lotte & Meloddy

Sokan gondolják, hogy a Tokio Hotel szinte felszívódott, mert egyrészt szinte hallani sem lehet róluk, másrészt semmi újal nem tudtak előrukkolni. Én pedig sikeres visszatérésemet követően (a családi okok kavalkádjából) ezt most meg fogom cáfolni! Ugyanis véleményem szerint egyáltalán nem másztak le a térképről, ha fogalmazhatok így - sőtt sokkal inkább a visszatérést tervezik! De végülis ki mit gondol... én megmondom nektek őszintén: csak ezt látom valószínűnek.
Bill és Tom ugyan új kinézettel szemlélik a világot, mivel részben meglátogatták a fodrászt, és részben LA-be költöztek. A csapat másik két tagja, Gustav és Georg, is van, hogy ellátogat hozzájuk (legalábbis tudomásom szerint), de ők egyéni okokból kifolyólag Németországban maradtak.
Ha ez mind nem elég akkor közhírré tétetik mennyi díjt nyertek idén (ami részben a kitartó rajongóknak is köszönhető), és az új dal, valamint az új album is közel-lassan napvilágra kerül. Na jó: az új szám már került is, és szerintem mindenki hallotta már. Nekem személy szerint tetszik (bár nem ezt szoktuk meg), de vannak akik inkább negatívan gondolnak erre, és mellé az új kinézetre. Ha nekik így jó: akkor könyörgöm... mit aggódunk? Bár én és Lotte szívesen nosztalgiázunk, mert a nosztalgia igenis jó dolog :) És :-) be: lehet akkor többet hallottunk róluk, meg nagyon sokat voltak a zene csatornák képernyőin is - de amint elkészül az új videóklipp (tudomásom szerint már készül xD) reményeink szerint (és nyilván az övéjük szerint is ) megint visszatérnek. Továbbá elképzelhető, hogy visszaváltanak régi imidzsükre - VAGY NEM. De valamelyik lehetőség biztos x)
Napokban egy oldalon megtaláltam, hogy valószínűleg az új albumuk Rock Revolution néven jelenik meg idén nyár vége-ősz eleje fele. Nem lehet tudni mikor jön ki tényleg! De csak megjegyezném: már dolgoznak rajta, és nem tűntek el továbbra sem. ^^ Szóval: tapadjatok képernyőre és várjátok csak ki a végét. Mert továbbra is "itt járnak közöttünk" - na jó, nem kell szó szerint venni. xD

A novellaíró versenyre pedig még jelentkezzetek bátran! :D A részvétel is fontos szerintem ;) És nagyobb esély a nyerésre! ^^




Új || Régi