RÉSZEK
Merj álmodni || DARETODREAM-TH.BLOGSPOT.COM - Képek, interjúk, vidók, történetek, és a rólunk...|





Mit csinál Bill az ágyban?
időpont: 12:06
comment here |0
Szerkesztő: Lotte & Meloddy

Egy szálloda valahol Berlinben. Pár napig itt laktak a srácok a Tokio Hotelből (aktuális kislemezük: "An deiner Seite (Ich bin da)"). A BRAVO-nak most exkluzívan kinyitotta hotelszobájának ajtaját Bill (18), Tom (18), Gustav (19) és Georg (20)...

BRAVO: Mit csináltok esténként egy stresszes nap után?
GEORG: Kényeztetem magam a szobámban, és csak lustálkodom. Először megnézem gyorsan az e-mailjeimet, aztán elterülök az ágyamon és nézem a tévét.
TOM: Én másként látom ezt. Az idő nagy részében Georg az egyik fotóval rólam és a jobb kezével foglalkozik (nevet)...
GUSTAV: Mindig hatalmas választékban vannak nálam DVD-k és egyet-kettőt megnézek este.
BILL: Én iszonyatosan sokat telefonálok. A számlámat nem mernétek megnézni!

BRAVO: Kivel szoktál beszélni, Bill?
BILL: A családommal és a barátaimmal. Tudnom, kell hogy mind jól vannak. Gyakran órákon át beszélek velük!
BRAVO: Olykor szomorúak vagytok, ez azért van mert nem láthatjátok gyakran a családotokat?
BILL: Gyakran vagyok szomorú, mikor egyedül vagyok a hotelszobában. Ugyanúgy szeretek utón lenni az együttessel - viszont a hotelszobába gyakran szentimentális és melankolikussá válok. Nem tudom pontosan megmondani, hogy miért. De aztán azt kívánom, hogy a saját ágyamba lehessek. Tom, noha soha nem vallaná be, de fogadni merek, hogy olykor még ő is szomorú. Legkésőbb azután, miután megint elmentek a hotelszobás ismerősei.

BRAVO: Sírtatok már a magány miatt?
TOM: A turnébuszba gyakran hallottam, hogy Georg a papírzsepkendős dobozzal zörög, persze nem vagyok biztos benne, hogy azért sírt-e mert nem kapott meg egy lányt sem - vagy valami más dologra használta a papírzsepit (mindenki nevet)!

BRAVO: Gyakran lógtok együtt?
BILL: Igen, gyakran együtt megyünk a pihenő szobába és közösen lazítunk.
GEORG: Vagy, megbeszélünk egy szobát és ott együtt eszünk. Ezen kívül, megvitatjuk, azokat a dolgokat, amelyek az együttest érintik és döntéseket hozunk.

BRAVO: Mi volt a legszebb dolog, amit együtt éltetek át egy szállodában?
BILL: A turnézárás után Essenben, a rajongók sírtak a boldogságtól. Nagyon sok plakáttal álltak a szálloda előtt, volt olyan, amin az állt, hogy "Jó újra itthon látni titeket!". Ez nagyszerű érzés volt. Ezután tényleg újra itthon éreztük magunkat...

BRAVO: Tegyétek a szívetekre a kezetek: Ki szokott közületek pornófilmet nézni a tévében, a hotelszobában?
TOM: Mióta mindenki maga fizeti a tévé számláját, Georgnak megvan a saját pornó gyűjteménye a számítógépen. Szóval így nem kínos neki nézni! Én viszont előnybe részesítem a valódi lányokat - nem pedig azokat a képernyőn (vigyorog)!

BRAVO: És mikor voltál legutóbb egy lánnyal a hotelszobában?
TOM: Ezelőtt az interjú előtt 45 perccel (vigyorog)! Inkább nem kéne a többiek előtt erről a témáról beszélni. Az, hogy náluk nem történik semmi, egy fájó pont a másik háromnak. Soha nem verném át őket ezzel, mivel nagyon tapintatos vagyok (vigyorog)!


PhotobucketPhotobucketPhotobucket




Új || Régi